Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over L&A Dienstverlening

 

Historie & Heden

L&A Dienstverlening is medio 2012 opgezet. Met de sterke ambietie om jong volwassenen, ongeacht afkomst, achtergrond, sekse, etc. een kans te bieden op maatschappelijk succes.

Met de loop der tijd kwam L&A Dienstverlening ook in aanraking met kandidaten en opdrachtgevers die qua vraag en aanbod al steviger in de maatschappelijke schoenen stonden.

Zo breidde de service van L&A Dienstverlening uit naar een nog veelzijdigere club die enerzijds aan een duidelijk maatschappelijk verantwoord oogpunt vasthoudt en anderzijds beschikt over een sterk netwerk van HBO en WO kandidaten met relevante werkervaring.

 
 

De visie van L&A Dienstverlening

L&A Dienstverlening is geroeid sinds jaren door heen, we hebben in de afgelopen tijd veel werknemers en werkgevers bij elkaar gebracht  om zo de juiste persoon die het vak goed

uitoefent bij de juiste werkgevers te plaatsen. Bij ons kunnen kandidaten en werkgevers  verwachten dat we er echt alles om doen om hun tot een goede relatie te brengen. 

Wij helpen ook kandidaten hoe ze ook een cv kunnen maken. We doen ook aan workshop zodat de werkgevers de ideale persoon heeft voor zijn vak 

 
 

L&A Dienstverlening is een Human Resource Agency. Wij gaan met grote aandacht voor zowel opdrachtgever als kandidaat met veel toewijding en no-nonsense aan de slag.

Daarom zal L&A Dienstverlening bij de opdrachtgever aan tafel, of met de kandidaat bij ons op kantoor, eerst de wensen uitgebreid inventariseren..

Aan de hand daarvan lossen wij op no-cure -no-pay basis uw personeelsvraagstuk op of vinden voor u de baan die u zoekt

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren